Hírek Honda CX/GL Túrák Letöltés Link Blog

Börze 2009.Nov 21


írta:fgyozo

… nem sokat tudok írni a hétvégi történések kapcsán hisz eleve nem is úgy indultuk el mintha egy mozgalmas esemény sorozat várna ránk.
Magam részérõl az lelkesített h ismét alkalmam nyílik majd találkozni néhány kedves  márkatárssal.
Ez irányú reményem teljes mértékben és örömteli módon be is teljesült.
… néhány napja még játszottunk a gondolattal h esetleg motorral megyünk de a neves nap közeledtével egyre jobban körvonalazódott h errõl le kell mondanunk. Hát így is lett. A hideg, ködös és párás reggel életbe léptette a ’B terv’ –et,  azaz jött a 4 kerék és Váradi F. barátunk nemesen bevállalta a sofõri tisztet.
Meg volt beszélve hogy 10.30-kor indulunk… Pali ismét bizonyságot adott arról h hozzá órát is lehetne igazítani, olyan pontosan érkezett. Ám az indulás mint már annyi más alkalommal most is csúszott egy cseppet. Kérdésemre, nem sokkal 11h után, sofõrünk távbeszélõn át jelezte h még reggelizik de már nemsokára indul hozzánk. Hát lelkesen vártuk… mondanom sem kell h mint már annyi más alkalommal az indulás megint cseppet elcsúszott a tervezetthez képest J De végül is töretlen jókedvvel elindultunk és meg is ékeztünk. A helyszínen, már javában ott volt Tóth Z. és mint késõbb kiderült Moli és Zvolenszki Z. is.
Nagy volt a forgatag, fûszerezve az ilyenkor szokásos hangzavarral, ahogy annak egy motoros alkatrészbörzén lennie kell. Meglepetésemre, idõ közben bejelentkeztek a Palusek fivérek is és ígéretükhöz híven be is futottak.
Egymásra találtunk, a CX-es csipet - csapat ahogy azt a képek is mutatják.

Palusek G.
Palusek Z.
Tóth Z.
Váradi F.
Barabás P.
Moli
Zvolenszki Z.
Farkas Gy.

Kerestünk kislámpát, salijani -nak kipufogót, aztán vettünk pólót, kendõt, maszkot  és defektjavító Sray –t … megvitattuk az élet nagy dolgait, a jövõ évi találkozónkat, az új oldalt és örültünk h ismét együtt lehetünk.
Beszéltünk arról h Lferi említett egy szívócsonk javítási – vulkanizálási lehetõséget és jó lenne tudni h van-e már valami fejlemény az ügyben … a Plausek fivérek pedig említettek egy spéci ragasztót ami szintén orvosolhatja ezt a repedezõs problémát. Részletekért keressétek õket, bár lehet h errõl majd közkincsé tesznek néhány infót itt az oldalon.
Szóval keveset vártam de úgy érzem h mégis sokat kaptam ettõl a jó hangulatú, együtt töltött néhány órától …

Farkas Gy., 2009.11.23

2009 © Minden jog fentartva